Retour

Stap 1:

Klik op de link https://newparislondres.shipping-portal.com/rp/  Voor Nederland: https://newparislondresnl.shipping-portal.com/rp/ en ga daarna verder via de button  'Start een retourproces'.  Hier vult u het trackingnummer en uw postcode in, om de zending op te zoeken. Het trackingnummer vindt u op de originele doos op het etiket. De cijfers onder de barcode (streepjescode) is het trackingnummer. Klik vervolgens door naar "2. Details retouren".

Stap 2: 

Bij stap 2 geeft u de reden van de retour op. Hier kan u ook extra opmerkingen toevoegen en aangeven welk(e) product(en) u retour wil sturen. 

Stap 3: 

Als alles is ingevuld, klikt u op "3. Kies afleverpunt'. Aan de hand van de ingevulde postcode wordt de dichtstbijzijnde afleverlocatie getoond. De locatie die u selecteerde, wordt opgeslagen.

 

 

Stap 4:

U bent nu bijna klaar met de retourprocedure. U krijgt nog een overzichtje van alle producten die u retour wil sturen. Gelieve alles goed na te kijken en aanpassingen te maken waar nodig. Als alles in orde is, vinkt u de checkbox aan. Nu kan u klikken op "Print retourlabel".

Stap 5.

U kan nu het label downloaden en printen.

Ga naar het gekozen afleverpunt en geef uw pakje daar af. 

Retourkosten

De retourkosten bedragen 7 € voor België en 12 € voor Nederland en deze worden verrekend bij de terugbetaling van uw retour.