Retour

Stap 1:

Klik op de link https://newparislondres.shipping-portal.com/returns/ en klik vervolgens op de button 'Start een retourproces'.  U kan hier de originele zending (het trackingnummer) en uw postcode invullen om de zending op te zoeken. Klik vervolgens door naar de details van de zending. 

Stap 2: 

In het volgende scherm geeft u uw postcode en trackingnummer in van uw bestelling. Bij stap 2 geeft u de reden van het retour op. U kan, indien gewenst, een notitie toevoegen als extra opmerking. Ook kan u hier aangeven welke producten u wil retourneren. 

Stap 3: 

Wanneer alles is ingevuld klikt u op 'Volgende: Kies afleverpunt'. 
Aan de hand van de ingevulde postcode komt de dichtstbijzijnde inleverlocatie tevoorschijn. Wanneer u deze selecteert wordt de locatie opgeslagen.

 

 

Stap 4:

U is nu bijna klaar met het indienen van de retour. Er wordt nog een overzicht weergegeven van de retourzending, wanneer er producten geselecteerd zijn worden deze hier ook  nogmaals weergegeven. Deze gegevens moeten door u geverifieerd worden en als alles in orde is vinkt u de checkbox onderaan in het scherm aan en kiest voor 'Volgende: Print retourlabel'.

Stap 5.

Het label kan nu gedownload en geprint worden.

U levert het pakket in bij het gekozen servicepunt.

 

Retourkosten

 

De retourkosten bedragen 6 € en worden verrekent met de terugbetaling van uw retour.