Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Mis niets van onze events, aantrekkelijke promoties, updates over de nieuwste collecties, stijltips en heel veel inspiratie. Met de NEW PARIS LONDRES nieuwsbrief ben je altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in!

*Geeft een verplicht veld aan.
/ ( dd / mm )
Geslacht

Wat is de NEW PARIS LONDRES nieuwsbrief?

Maandelijks ontvang je de nieuwsbrief van NEW PARIS LONDRES. Zo verschijnen de laatste modetrends en NEW PARIS LONDRES nieuwtjes in jouw mailbox. Je blijft op de hoogte van dé fashion must haves, nieuwste collecties en echte klassiekers. Dit gemakkelijk en zonder dat je jouw huis hoeft te verlaten. Van een gemak gesproken!

Wat zijn de voordelen?

Blijf op de hoogte van aankomende events, geniet van aantrekkelijke promoties, ontvang updates over de nieuwste collecties, stijltips en heel veel inspiratie.

  • - Exclusieve aanbiedingen
  • - Persoonlijke aanbevelingen
  • - De laatste trends en inspiratie

Hoe aanmelden?

Hoe meld je je aan voor de nieuwsbrief? De NEW PARIS LONDRES nieuwsbrief in jouw mailbox ontvangen is super eenvoudig. Voer jouw gegevens hierboven in en binnen de kortste keren ontvang je een mail. Vanaf dat moment kan je dus op tijd en stond genieten van nieuwtjes en fashion inspiratie!

 


 

Marketingtoestemmingen

NEW PARIS LONDRES gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om via e-mail contact met je op te nemen en om updates en marketing aan te bieden.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Uitschrijven' te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via marketing@newparislondres.be. We zullen jouw gegevens met respect behandelen.

We gebruiken MailChimp als ons marketingautomatiseringsplatform. Door hieronder te klikken en dit formulier in te dienen, erken je dat de door jou verstrekte gegevens worden overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met het Privacybeleid en de Voorwaarden van MailChimp.